Rusta och Matcha

Med Rusta och Matcha får du stöd att hitta jobb eller utbildning.
Vårt mål är att det ska gå så fort som möjligt.

Rusta och matcha är en ny tjänst som arbetsförmedlingen har startat som vi på Jobbpunkten erbjuder nu.

Söker du jobb eller funderar du på att börja studera? Vi hjälper dig!

​Rusta och Matcha är för dig som är jobbsökande och är inskriven på Arbetsförmedlingen. Det är din arbetsförmedlare som bedömer om just du har möjlighet att ta del av Rusta och Matcha, därefter har du möjlighet att välja Jobbpunkten som din  leverantör som ska ge dig det stöd du behöver.

Vi håller på med rekrytering till olika företag

Jobbpunkten har en gedigen erfarenhet från arbetsmarknaden och har en hög kompetens inom just stödet man behöver som jobbsökande. Vårt stöd till dig som söker jobb baseras på vårt engagemang, våra aktiviteter som närmar dig ditt nya jobb eller utbildning samt vårt breda kontaktnät bland arbetsgivare. Vidare bygger våra metoder på goda relationer där vi lär känna dig för att veta vilket stöd som är lämpligast för dig. Vi erbjuder professionellt stöd och en konkurrenskraftig matchning för att du så snart som möjligt ska komma ut i jobb eller studier.

På Jobbpunkten vill vi hjälpa arbetssökande att hitta ett inspirerande jobb samtidigt som vi hjälper arbetsgivare att hitta rätt personal som tillför ett mervärde till deras verksamhet.  Vårt mål är att du ska komma ut i jobb eller studier så snabbt som möjligt, utifrån dina behov och förutsättningar. Vi arbetar kvalitativt och skräddarsytt utefter just dig och dina behov där vi tänker långsiktigt och hållbart, så att du kan påbörja en önskvärd och utvecklande anställning eller utbildning.

Jobbpunkten fungerar som en naturlig mötesplats mellan just dig som söker jobb och de arbetsgivare som vi har kontakt med. Hos oss finns ett brett kontaktnät bland lokala och nationella arbetsgivare inom olika branscher som vi har ständigt samarbete med. Vi har en daglig kontakt med dessa för att matcha dig mot ett passande jobb, dolt eller utannonserat.  När du väljer Jobbpunkten får du en samarbetspartner som brinner för en matchning mellan dig som söker jobb och en arbetsgivare som söker medarbetare.

Vi ser fram emot att få ge dig vårt stöd! Träffa oss redan idag, imorgon kan få du träffa din nya arbetsgivare!

Förnamn, efternamn

Beprövat arbetssätt

På Jobbpunkten använder vi ett beprövat arbetssätt som utgår från att visa upp deltagarens styrka. Vårt mål är att rätt person hamnar på rätt plats.

Flexibla lösningar

Eftersom vi är förbindelsen mellan de som söker arbete och de som söker personal handlar det om att vara flexibel i sina lösningar, för att det ska bli en så bra matchning som möjligt för båda parter.

Hållbart & kostnadseffektivt

Att anställa en ny person ska förstås innebära att den tillför något till arbetsplatsen och inte bara fyller upp en plats. Vi ser till att rekrytera långsiktigt med deltagare passar in och kan bidra till företaget, och på så vis blir det mer hållbart och kostnadseffektivt.

01

Kontakta Arbetsförmedlingen

Kontakta Arbetsförmedlingen och fråga ifall du kan ta del av Rusta och Matcha.

Kontakta Arbets-förmedlingen

Kontakta Arbetsförmedlingen och fråga ifall du kan ta del av Stöd och Matchning.

02

Välj Jobbpunkten

Om svaret är ja, välj Jobbpunkten.

03

Vi bokar in din uppstart

När Arbetsförmedlingen har fattat ett beslut bokar vi in din uppstart.

Vårt mål

Vårt mål på Jobbpunkten är att du ska få arbete eller börja på en utbildning så snabbt som möjligt, men det ska också hålla i längden. Du ska kunna stanna kvar på ett och samma ställe och utvecklas. Därför utgår vi från dina behov och förutsättningar när vi gör matchningen, så det blir 100% rätt från början.

 

Detta gör vi på Jobbpunkten

Jobbpunkten är förbindelsen mellan dig som söker arbete och dig som söker personal att anställa till ditt företag. Vi lägger lika stor vikt vid att hitta en bra arbetsgivare till den arbetssökande, som vid att hitta en passande anställd till företaget – det ska vara en bra matchning för alla.

Använd dig av våra kontakter

Vi har ett stort kontaktnät av företag som är villiga att anställa våra deltagare, men vi söker även andra möjliga jobb som vi anser kan passa just dig. Fler än var tredje deltagare börja sitt nya jobb eller en utbildning efter att ha varit hos oss.

Anmäl intresse

"*" indicates required fields

Personuppgifter*

Rusta och matcha medfinansieras av Europeiska socialfonden.