Söker du jobb eller personal?

Med en gedigen erfarenhet från både den privata och offentliga sektorn inom arbetsmarknaden ses vi på Jobbpunkten som en kompetent partner till dig som söker jobb eller er som söker personal.  

Att finna den perfekta matchningen vid en rekrytering samt att ge det rätta stödet och handledningen vid ett jobbsökande är just det vi arbetar utefter.

Jobbprojekt Helsingborg

Jobbprojekt är vårt samarbete med Arbetsmarknadsförvaltningen i Helsingborg Stad där vi ger möjligheten för er verksamhet att helt kostnadsfritt få hjälp med att rekrytera ny personal och därmed också kunna ge en individ en chans till ett jobb. 

Stöd och matchning

Stöd och Matchning är för dig som är jobbsökande och är inskriven på Arbetsförmedlingen. Det är din arbetsförmedlare som bedömer om just du har möjlighet att ta del av Stöd och Matchning, därefter har du möjlighet att välja Jobbpunkten som din leverantör som ska ge dig det stöd du behöver.

Lediga tjänster

Här hittar du aktuella tjänster där vi sköter rekryteringsprocessen. De utannonserade tjänsterna är öppna för alla som söker jobb och innehåller både interna och externa anställningar. Vi återkopplar till dig om du blir aktuell för en personlig intervju.