Hitta rätt personal via jobbprojekt

Letar ni efter ny personal och nya kollegor till ert företag? Ta hjälp av oss på Jobbpunkten att hitta arbetstagare. Det är ni som arbetsgivare som bestämmer kravprofilen för den resurs ni söker, och vi ser till att plocka fram kandidater med rätt profil.

Tillsammans med Helsingborgs Stad ser vi på Jobbpunkten till att kandidaterna vi presenterar för er har alla de licenser, certifieringar och övriga kompetenser som ni vill att de ska ha när de påbörjar sin anställning hos er.

Att rekrytera genom kommunala arbetsmarknadsprojekt har många fördelar för er som företagare och arbetsgivare men också för de många motiverade individer som söker långsiktiga anställningar men som för tillfället står utanför arbetsmarknaden.

När vi matchar er med kandidater som har den kravprofil som ni har satt upp så kan ni vara trygga med att vi har gjort allt för att rätt person ska hamna på rätt plats.

Ta kontakt med oss redan idag om ni vill hitta en kvalitativ, skräddarsydd och långsiktig lösning för er framtida arbetstagare

Vi hittar rätt personal för er

Tillsammans med Helsingborgs Stad ser vi på Jobbpunkten att kandidaterna vi presenterar för er har alla de licenser, certifieringar och övriga kompetenser som ni vill att de ska ha när de påbörjar sin anställning hos er.

Precis som med våra ordinarie rekryteringar är det ni som bestämmer kravprofilen för den resurs ni söker, och vi ser till att plocka fram kandidater med rätt profil.

Att rekrytera genom kommunala arbetsmarknadsprojekt är en mycket bra möjlighet både för er som företagare och för de många motiverade individer som för tillfället står utanför arbetsmarknaden.

Ta kontakt med oss redan idag för att diskutera kring hur vi kan skapa ett samarbete just gällande jobbprojekt.