Stöd och Matchning

Så här gör du för att ta del av Stöd och Matchning hos Jobbpunkten

Söker du jobb eller funderar du på att börja studera? Vi hjälper dig!

Stöd och Matchning är för dig som är jobbsökande och är inskriven på Arbetsförmedlingen. Det är din arbetsförmedlare som bedömer om just du har möjlighet att ta del av Stöd och Matchning, därefter har du möjlighet att välja Jobbpunkten som din  leverantör som ska ge dig det stöd du behöver.

Vi håller på med Rekrytering till olika företag

Jobbpunkten har en gedigen erfarenhet från arbetsmarknaden och har en hög kompetens inom just stödet man behöver som jobbsökande. Vårt stöd till dig som söker jobb baseras på vårt engagemang, våra aktiviteter som närmar dig ditt nya jobb eller utbildning samt vårt breda kontaktnät bland arbetsgivare. Vidare bygger våra metoder på goda relationer där vi lär känna dig för att veta vilket stöd som är lämpligast för dig.

Vi erbjuder professionellt stöd och en konkurrenskraftig matchning för att du så snart som möjligt ska komma ut i jobb eller studier.

På Jobbpunkten vill vi hjälpa arbetssökande att hitta ett inspirerande jobb samtidigt som vi hjälper arbetsgivare att hitta rätt personal som tillför ett mervärde till deras verksamhet. 

Vårt mål är att du ska komma ut i jobb eller studier så snabbt som möjligt, utifrån dina behov och förutsättningar. Vi arbetar kvalitativt och skräddarsytt utefter just dig och dina behov där vi tänker långsiktigt och hållbart, så att du kan påbörja en önskvärd och utvecklande anställning eller utbildning. 

Jobbpunkten fungerar som en naturlig mötesplats mellan just dig som söker jobb och de arbetsgivare som vi har kontakt med. Hos oss finns ett brett kontaktnät bland lokala och nationella arbetsgivare inom olika branscher som vi har ständigt samarbete med. Vi har en daglig kontakt med dessa för att matcha dig mot ett passande jobb, dolt eller utannonserat. 

När du väljer Jobbpunkten får du en samarbetspartner som brinner för en matchning mellan dig som söker jobb och en arbetsgivare som söker medarbetare. 

Vi ser fram emot att få ge dig vårt stöd! Träffa oss redan idag, imorgon kan få du träffa din nya arbetsgivare! 

Förnamn, efternamn

01

Kontakta Arbetsförmedlingen

Kontakta Arbetsförmedlingen och fråga ifall du kan ta del av Stöd och Matchning.

Kontakta Arbets-förmedlingen

Kontakta Arbetsförmedlingen och fråga ifall du kan ta del av Stöd och Matchning.

02

Välj Jobbpunkten

Om svaret är ja, välj Jobbpunkten.

03

Vi bokar in din uppstart

När Arbetsförmedlingen har fattat ett beslut bokar vi in din uppstart.

Fler än var tredje får jobb/utbildning

Fler än var tredje deltagare börjar sitt nya jobb eller en utbildning efter att ha varit hos oss på Jobbpunkten! 

Hos oss får du:

  • Kontakt med företag i vårt nätverk
  • Personlig hjälp utifrån dina behov
  • Professionell och kunnig handledare
  • Aktiviteter som närmar dig jobb eller studier

Stöd & Matchning
erbjuder vi här:

Anmäl intresse

"*" indicates required fields

Personuppgifter*