SFI

Hos oss är utbildningen individanpassad där du kan kombinera dina studier med exempelvis arbete, praktik eller annat. Våra lärare ger dig en egen studieplan med tydliga mål som ni tillsammans sätter upp, dessa mål följs kontinuerligt upp och revideras.

Vi använder oss av beprövade metoder i undervisningen med varierande lektioner där vi utgår ifrån Skolverkets kunskapsmål, vidare använder vi oss av en digital plattform med lärande material som du som elev kan ta del av oavsett var och när.

På Jobbpunkten är du välkommen att studera på förmiddagen, eftermiddagen eller kvällen. Det är utifrån dina behov och önskemål som vi gör ditt schema.

Din utbildning hos oss kan även kombineras med kunskaper inom den svenska arbetsmarknaden där vi erbjuder dig undervisning med inriktning för att ge dig välbehövliga förkunskaper inför ditt framtida val av yrke.

Vår inriktning är följande:

  • Lager och industri


Hos oss på Jobbpunkten har du även möjlighet att träffa vår studie- och yrkesvägledare samt våra arbetsmarknadskonsulter för vägledning, CV-skrivning samt andra nyttiga tips för dig som även vill söka jobb.

De här kurserna kan du studera hos oss

SFI, studieväg 1

  • Kurs B – fortsättningskurs
  • Kurs C – fortsättningskurs
  • Kurs D – fortsättningskurs

SFI, studieväg 2

  • Kurs B – nybörjarkurs
  • Kurs C – fortsättningskurs
  • Kurs D – fortsättningskurs

 

Studietider dagtid 

SFI – måndag till fredag 09:00 – 12:00 eller 13:00 – 16:00

Kvällsundervisning

SFI – måndag till torsdag 18:00 – 21:00

Flex 

Om du har andra aktiviteter som gör att du inte kan komma samma tider varje vecka så kan du studera med ett flexibelt schema.

För dig som behöver ett flexibelt schema där du vill kombinera dina studier med arbete, praktik eller annan aktivitet. Du kan då läsa utifrån ett varierande schema där du bestämmer studietakten.

Hur anmäler jag mig till en SFI-utbildning på Jobbpunkten?

För att kunna börja hos oss måste du först anmäla dig till SFI-mottagningen i Helsingborg. Klicka här för mer information.

Ta gärna kontakt med oss

Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar! 

E-postadress:
amela@jobbpunkten.nu

Telefonnummer till våra verksamhetsansvariga:
Ado Dzamailja – 073 595 49 96
Damir Fetah – 070 753 73 56