Skip to main content

Rusta & Matcha

Rusta & Matcha även kallad för ROM2 är för dig som är arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen. En insats som skräddarsys efter dina kompetenser, erfarenheter och intressen.

Det är Arbetsförmedlingen som bedömer om just du har möjlighet att ta del av Rusta och Matcha. När du är godkänd får du friheten att välja Jobbpunkten som din föredragna leverantör, och vi är här för att ge dig exakt det stöd du behöver.

Vårt mål är enkelt men kraftfullt – att skapa en anpassad och effektiv väg för att guida dig mot framgång, antingen genom att snabbt hitta rätt jobb eller att påbörja spännande studier. Vi anpassar oss helt efter dina unika behov och förutsättningar för att säkerställa att din resa mot karriärmöjligheter blir både smidig och givande.

Genom att välja Rusta och Matcha får du inte bara tillgång till ett omfattande nätverk och resurser, utan även vägledning för att säkerställa att varje steg du tar är strategiskt och målinriktat.

Ta kontroll över din karriär och låt Jobbpunkten bli din pålitliga leverantör.


Rekrytera personal

Är ni i behov av högkvalificerad arbetskraft för att omedelbart stärka er verksamhet?
Jobbpunkten strävar efter att göra rekryteringsprocessen så smidig och effektiv som möjligt för er, vilket möjliggör att ni kan fokusera på att bygga upp det optimala teamet för er verksamhet.

Vår helhetslösning på Jobbpunkten är utformad för att tillgodose era specifika behov och säkerställa att rätt individ hamnar på rätt plats.
Vi presenterar handplockade kandidater som matchar era krav och önskemål, vilket skapar en skräddarsydd rekryteringsupplevelse.

Vi kan erbjuda både snabba lösningar från vår omfattande CV-databas och skapa ett urval av kandidater genom att publicera annonser på era vägnar.
Våra erfarna handledare på Jobbpunkten genomför noggranna intervjuer med kandidaterna för att säkerställa hög kvalitet i ert urval. På så sätt kan ni vara trygga i att ni presenteras för de mest kompetenta och lämpliga individerna för era behov.

Låt Jobbpunkten vara er partner i att bygga upp ert framgångsrika team, där varje medlem är noga utvald för att passa just er verksamhet.


Hitta rätt personal via jobbprojekt

Letar ni efter ny personal och nya kollegor till ert företag? Ta hjälp av oss på Jobbpunkten att hitta arbetstagare. Det är ni som arbetsgivare som bestämmer kravprofilen för den resurs ni söker, och vi ser till att plocka fram kandidater med rätt profil.

Tillsammans med Helsingborgs Stad ser vi på Jobbpunkten till att kandidaterna vi presenterar för er har alla de licenser, certifieringar och övriga kompetenser som ni vill att de ska ha när de påbörjar sin anställning hos er.

Att rekrytera genom kommunala arbetsmarknadsprojekt har många fördelar för er som företagare och arbetsgivare men också för de många motiverade individer som söker långsiktiga anställningar men som för tillfället står utanför arbetsmarknaden.

När vi matchar er med kandidater som har den kravprofil som ni har satt upp så kan ni vara trygga med att vi har gjort allt för att rätt person ska hamna på rätt plats.

Ta kontakt med oss redan idag om ni vill hitta en kvalitativ, skräddarsydd och långsiktig lösning för er framtida arbetstagare