Vad vi erbjuder

Jobbpunkten har sedan vi grundades hösten år 2016 hjälpt både arbetssökande och arbetsgivare med just mötet där en arbetssökande har fått ett jobb och en arbetsgivare har anställt sin nya medarbetare. Under sommaren 2019 erbjuder vi även SFI & SAS – Utbildning i Helsingborg.

Med en gedigen erfarenhet från både den privata och offentliga sektorn inom arbetsmarknaden ses vi på Jobbpunkten som en kompetent partner till dig som söker jobb eller er som söker personal. Att finna den perfekta matchningen vid en rekrytering samt att ge det rätta stödet och handledningen  vid ett jobbssökande är just det vi arbetar utefter.

Individen

På Jobbpunkten tror vi alltid på individen och att varje människa har det där lilla extra som behövs, tillsammans jobbar vi med att ta fram det i varje individ. Vi vill att de människor vi stödjer ska känna sig sedda och unika vid varje tillfälle med oss.

Förändringen

Att det sker förändringar i samhället dagligen kräver att man som människa måste vara med på dessa. Vi kan inte stanna upp och invänta på att omgivningen ska gå tillbaka och vara som förut. Vi på Jobbpunkten strävar att vägleda de människor vi stödjer i att vara med på förändringar som sker och främst förändringar inom arbetsmarknaden.

Styrkan

Vi strävar att alltid ta fram den egna styrkan hos alla vi stödjer oavsett om det är en deltagare i våra arbetsmarknadsprogram eller företag vi hjälper att hitta nya medarbetare till. Även vår egna styrka försöker vi hela tiden visa upp i form av kompetensen vi besitter inom vår bransch.

Våra verksamhetsansvariga

Våra verksamhets-
ansvariga

Damir Fetah

VD / grundare
010-3002000
damir@jobbpunkten.nu

Ado Dzamalija

VD / grundare
010-3002000
ado@jobbpunkten.nu

Sandra Hrnja

Regionschef
076 162 43 92
sandra@jobbpunkten.nu

Emine Saliju

Regionschef
076 321 44 64
emine@jobbpunkten.nu