Skip to main content

Din väg till anställning börjar hos Jobbpunkten.

Rusta och Matcha är en innovativ och kraftfull insats för dig som är registrerad på Arbetsförmedlingen.
Vi erbjuder skräddarsytt stöd för att hjälpa dig att snabbt hitta en lämplig anställning eller studiemöjlighet som kan leda dig mot ditt drömjobb. Ta ditt första steg mot ditt nya jobb med Jobbpunkten idag.

5 anledningar till att välja Jobbpunkten

Först Till kvarn för senaste tjänsterna

Vi har etablerat en omfattande företagskontaktsplattform, där företag vänder sig till oss när de aktivt söker kvalificerad personal. Vårt dagliga fokus ligger på att kontinuerligt utvidga och stärka vårt företagsnätverk, skräddarsytt efter våra kandidaters färdigheter, erfarenheter och passion. De flesta av de tillgängliga tjänsterna förblir osynliga för den allmänna platsbanken och andra sökkanaler men står till buds för våra kandidater – genom Jobbpunkten ökar dina möjligheter att personligen möta din framtida arbetsgivare.

Individuellt anpassad karriärtillväxt

På Jobbpunkten är varje steg mot dina mål en gemensam resa. Vi skräddarsyr vår strategi utifrån dina ambitioner, förutsättningar och unika färdigheter. Från din vision till verklighet, är varje aspekt av vår samordning till för att säkerställa din framgångsrika karriärutveckling.

Vi vill hitta det perfekta jobbet eller utbildningen för dig

Jobbpunkten har sedan 2016 engagerat sig i att skapa meningsfulla kopplingar, erbjuda stöd och vägleda arbetssökande in på arbetsmarknadens spelplan. Vi känner på djupet den utmanande känslan av att stå vid sidlinjen och drivs av en passion att vara en aktiv del av att vägleda våra kandidater mot en framgångsrik integration på arbetsmarknaden. För oss är det av yttersta vikt att du når dina mål, vare sig det gäller att säkra en ny anställning eller genomgå en utbildning som öppnar dörrarna till arbetsmarknaden.

Vår branschkunskap, kontaktnät och erfarenhet – Din nyckel till framgång

Jobbpunktens gedigna erfarenhet, specialiserade expertis och ett omfattande nätverk som sträcker sig över flera branscher är nyckeln till din framgång. Vi är inte bara en spelare på marknaden – vi är din personliga vägledare där vi med engagemang och en stark vilja ser till att du når dina mål i arbetslivet.

Vi hjälper dig på ditt språk

På Jobbpunkten talar din personliga handledare flera språk. Vi kan erbjuda språkstöd från olika delar av världen till våra kandidater för att möta allas behov på bästa sätt.

Så kommer du igång med Rusta och matcha hos Jobbpunkten

Registrera dig hos Arbetsförmedlingen

För att delta i Rusta och Matcha måste du vara registrerad hos Arbetsförmedlingen. Tillgången till tjänsten avgörs av Arbetsförmedlingen.

Välj Jobbpunkten som din partner för Rusta och Matcha.

Om Arbetsförmedlingen godkänner Rusta och Matcha för dig, är det nu ditt beslut att välja den leverantör du tror bäst kan stödja dig i att uppnå dina mål.

Vi kallar dig till uppstartsmöte

Vi tar kontakt med dig så snart du har informerat Arbetsförmedlingen om ditt val av leverantör och de har fattat beslut om Rusta och Matcha.
Vi ser fram emot att samarbeta med dig!

Lediga jobb

Ta kontroll över din karriär och ta del av spännande möjligheter genom att utforska de lediga jobb som finns tillgängliga genom våra etablerade arbetsgivarkontakter. Dessa positioner är aktuella och väntar på rätt person att fylla dem. Genom Jobbpunkten får du tillgång till exklusiva möjligheter och en direkt linje till de senaste jobböppningarna. Kontakta oss nu för att vara först i kvarn och säkra din plats i framtidens arbetsmarknad!

Följ oss på sociala medier

Jag vill veta mer

    Jag godkänner att Jobbpunkten lagrar mina personuppgifter.